L2-Knowledge
Pagr.Puslapis | Quest Informacija | Registracija | Prisijungti
Site menu

Top Sites Lists

Top100l2 Top Site List
                                                 

Get Your Clock Adminu Skype:
Senik-

Apple -

Main » 2008 » May » 2 » Nobless Quest
Nobless Quest
1:04 PM

1 Dalis

Questas prasideda Adene . Pas Talien .
Kad pradeti questa reikia tureti min 50 lvl sub class.
Ir reikia ut baigus Supplier of Reagants questa.

Pradekite questa pas Talien, kuris yra rytineja laiptu vedanciu i baznycia dalyje. Jis yra ant laiptu.

Teleportuokis i Girana. Pakalbek su Gabrielle , kuri yra pietineja Girano aikstes praejime.

Eik i Death Pass ir pakalbek su Gilmore.

Teleportuokis i Diona. Teleportuokis i Bee Hive. Truputi eik i Siaures Rytus nuo Girano uosto. Tu rasi urva su Quest Monsters kuriuos turesi nuzudyti. Jai negali rasti urvo , atsidaryk savo zemelapi ir ziurek i geltona smeigtuka (jis rodys kur jie yra) . Jai tu resi tiksliai ant smeigtuko ir negali matyti tu monstru , tada rasyk /target baraham ir tau turetu parodyti nes nevisiem zmonem jie normaliai matosi. Nuzudyk ta medusa ir pasimk quest itema.

Teleportuokis i Adena. Pakalbek su Talien . Teleportuokis i Heine . Eik i Magic Shop ir pasnekek su ten esancia Melody Maestro dwarfe.

Teleportuokis i Girana. Teleportuokis i Dragoon Valley. Bek i vakarus ir zudyk Malruk Succubus ir Malruk Succubus Tauren iki tol kol gausi 10 talons. Tu turesi uzmusti daug ju kol gausi 10 talons, quest itemu rate sitam questui yra labai mazas. Nereikalaujas butent tavo paskutinis smugis mobui. Kai turesi gryzk i heine ir paklabek su dwarfe vel.

Teleportuokis atal i Adena . Pakalbek su Talien ( pamirsau ar jis sius tave i HV ar ne) . Teleportuokis i Rune. Teleportuokis i Rune castle miesto sventykla. Run per sventykla kol surasi Virgil, viena is triju NPC kruie yra balkone. Gerai juos isidemek nes jie bus reikalingi visiems Nooblese questams. Pakalbek su juo, tu turesi pakalbeti ir su kitais dviem NPC, kazkuri viena yra jo anuke.

Teleportuokis i Rune Castle Town Guild. Bek ten ir pakalbek su NPC esanciu ten (pamirsau jo varda tai paziurek quest langelye).
Teleportuokis atgal ir Rune Castle Town Store , kuri bus prie GK.

Teleportuokis i Vakarini Swamp of Screams iejima. Zudyk Splinter Stakato Drones, kurie turi magic ir archery resistence. Jie turi Bleed. Tu nepajegsi padaryti sios questo dalies vienas budamas 50 lvl. Visi yra aggresyvus ir jai pulsi viena jam atleks i pagalba kiti. Taciau sitoje dalyje taip pat nereikalaujamas paskutinis smugis. Dropo sansas taipogi labai mazas. Tu turesi gauti Cimson Moss . Kai turesi 5, gryzk pas ta NPC esant Rune Castle Town GUilde, kuris tau pagamins medicina.

Teleportuokis atgal I sventykla. Pakalbek su ta mergaite is tu 3 NPC kruiuos jau minejau. Ji bus labai patenkinta . Yay. pakalbek su Virgil dar karta. Jis nusius tave i Goddard pas Caradine. Teleportuokis ten. Ji yra i pitrycius nuo GK ( praejus pro arka).

Pakalbek su Caradine ir ji nusius tave i Blacksmith krautuvele. Tau riekes gauti 1 hellfire ir 5 lunaragents (kuriuos turejai gauti ir supplier og reagants questo IT ). Gauk juos ir eik atgal i Blacksmith tada atgal pas Caradine ir pabaik questa. Tu gausi expo ir Virgil's laiska. Kuris sako kad virgil TUOJ PAT RIEKIA PAGALBOS ! O NE !

Sveikinu tu padarei pirma dali. Tik 3 dalys liko iki tikslo. Eik pas Virgil pradeti 2 dalies.

2 Dalis

Kad pradeti questa riekia kad tavo sub klase butu min 60 lvl.
Reikia buti padarius primaja dali kad galetum pradeti sita.

Questas prasideda pas Virgil.

Taigi kaip is pirmos dalies atsimename kad Virgil tuoj pat reikia pagalbos. Taigi questas prasideda pas Virgil kuris yra Rune Castle Town baznycios balkone. Jo anuke susapnavo siaubinga sapna kad princese yra pavojuje.

Sita dalis yra biski neaiski. Tu turi eiti i surasti angelus ir NPC kurie yra kazkur aplink swamp of screams ( tiesiog sek paskui ta geltona smegtuka zemelapyje). Pakalbek su tuo NPC. Jis pasakys kad bande isgelbeti princese ir uzmusti tuos angelus. Jis nezino kur ji isvyko. Tu nagrinek angelu kunus, jie pranyks. Bet weliau jie vel atsiras ir daryk tai tol kol surasi geltona plauka. Pakalbek su tuo NPC dar karta ir jis tau pasakys eiti pas Witch Kalis kuri yra salia Ivory Tower, kuri jam yra jam skolinga pagalbos (tam NPC), ji turi isburti ir suzinoti kur ta princese yra.

Teleportuokis i IT, pakalbek su Witch Calis kuri yra i rytus nuo IT (ta pati kur buvo reikalinga 4 lvl klano questui) ji tau pasakys kad jai reikia tam tikru daiktu kad padarytu ta magija. Taigi bek pas Alchemist Matild. Bek i vakarus nuo IT. Kai gausi tuos daiktus gryzk pas Calis. Tada seks pakalbejimas su NPC per valley of saints ( visus laiswai susirasi su smaigtuku per mapa)

Lek per valley of saints kol surasi smeigtuku pazymeta urva. Zudyk quest monstrus ( jai musi viena kiti neskubes i pagalba) ir rink quest itemus orb of biding . Jiem nereikia paskutinio smugio. Ju dropas yra 100%. Sita dalis buvo biski keistoka. Tada pasnekek su visais Sealais ir naudok tuos orbus kad nusealintum unicorna (atrodo biski painoka bet wietoje suprasi ka daryti). Ketvirtasis paims visus tavo 4 orb of binding. Tai butu verta gauti daugiau. Po savo ketvirtojo seal, pakalbek su unicorn, kuris magiskai atgims ir tai bus princese. Paskubek issaugoti ja. Dabar skubek pas Virgil!!!

Kai pakalbesi su Virgil ir tai NPC kur pasakys, tu gausi expo ir Caradines Letter, kurio tau reikes kad pradetum kita Nooblese questa. Kad pradetum kita questa tau reikes buti min 65 lvl.

3 Dalis

Kad pradetum questa reikia kad tavo subas butu min 65 lvl. Ir reikia buti baigus primas 2 dalis.

Questas prasideda pas Caradine kuri yra Goddarde ( einant nuo GK link link siaures rytu isejimo rasi).

Pakalbek su Caradine kuri yra Goddarde. Princese kuria isgelbejai yra vis dar silpna ir jai reikia tam tikru daiktu kad atskleisti jos gale ir sunaikinti prakeiksma. Tai zinoma tu ir tik tu gali isgelbeti princese gaudamas tuos itemus.

Ir vel, kadangi questas kaip ir visi kiti yra tox neitiketinas ir idomus as esu kai ka pamirses ir nesu del visko 100% tikras ( galiu supainioti NPC su kuriais reikes eiti kalbetis todel nuolat zvilgtelk i mapa kad isitikintum kad eini pas ta NPC. Tu turetum eiti i Rune ir pakalbek su Virgil ir jo kompanija pries pradedamas zudyti monstrus, sicia tiksliai deatsimenu.

Tu pirmiausia busi paprasytas gauti kei kuriuos itemus is Valley of Saints , Piligrim of Splendor ( kuris turetu siaip buti Piligrim of Shrine - cia jau bugas questo aprasyme) ir dar Judge of Splendor ( Kuris turetu buti Judge of Splendor taip pat bugas) . Bek link Valley of Saints iejimo. Nuo iejimo beki slenio desine ( pietrycius ). Pereik per tilta. Suk i desine, ir ten rasi Piligrims of Shrine. Jie yra grupiniai monstrai, ir visi 3 yra nukeriai , nuzudyk keleta kol gausi tau reikalinga quest itema. ( reikai paskutinio hito )

Bek aplink virsum kol surasi Judges ( ir sitie visi yra nukeriai) . Zudyk juos kol gausi tau riekalinga questo itema ( reikia paskutinio hito).

Nunesk visus itemus atgal ir suzinosi kad tau riekia dar vieno. Kad gautm ji tau reikes uzmusti Princess Namesis ( 70 lvl raid bossas ) jis randasi valley of saints ir jis vadinamas Barakiel ( Sunku pasakyti kox tirkas vardas bet pasilikime prie Barakiel ). Jis yra keliu i siaures rytus ( bus pazymetas smeigtuku zemelapyje ). Tu pamatysi persvieciama siena. Eik per ja ir pamatysi ta raid bossa . Nuzudykite ji (jai esi labai stiprus ir pasitiki savimi gali bandyti wienas ( vistik tai imanoma ir patvirtinta ) ) . Jai busi su party tai paskutini hit turi suduoti tawo party narys kad gautum quest itema.

Kai turesi ta Itema gryzk pas ta NPC kuris tave nusiunte ten. Jis tave nusius i IT . JEEE tu isgelbejai princese ! ir tu gavai expo ir laiska riekalinga kad pradetum paskutini nooblese questa. Kad rpadetum paskutiniji questa tavo sub turi buti min 75 lvl.

4 Dalis
Kad pradetum reikai kad tavo subas butu min 75 lvl.
Reikai buti baigus visas ktias 3 dalis.

Questas prasideda pas ta paca Caradine

Nu ka cia jau beveik net ne questas o tik formalumai.

Pakalbek su Caradine. Jos valdovas nori su tavim pasneketi. Ji tave pas ji nuteleportuos.

Tu atsirasi Colliziejuje Prie Lady of Lake. Pakalbek su ja ir tu issiaiskinsi kad ji yra Deive Eva!!! Ji paprasys amzinos pagalvos sitame nesantaikos valdomame pasaulyje. Jai tu sutixsi tu tapsi Nooblese ir gausi Tiara. Jai sutikai SVEIKINU!!!!! Tu dabar esi Nooblese. (nooblese veix main ir sub classese)


Views: 7549 | Added by: Senik | Rating: 3.3/9 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Welcome,
Guest!
Calendar
«  May 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Search
Site friends

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Lineage2 Free server

Lineage2 Free server

Free Lineage 2 Servers

Ultimate Top 200 Game Sites

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2024 Powered by uCoz